#12 – Jubileumaflevering: alles wat jullie wilden weten van mij als illustrator

Hoera, een jubileum! Na 10 collega-illustratoren te gast hebben gehad (en 1 andere toffe ondernemer), vond ik het tijd om mezelf eens aan de tand te laten voelen. Ik beantwoord daarom al jullie vragen over het creatieve ondernemerschap, over opdrachten krijgen, over het impostersyndrome, over zorgen voor inspiratie, en nog veel meer.

Alle onderwerpen raak ik kort aan. Is er iets waarvan je wil dat ik er dieper op in ga? Laat het me weten! Misschien maak ik over dat onderwerp dan wel een speciale podcast met nog meer informatie en kijkjes achter de schermen. 

Teken je mee? Deel jouw werk met #goudenlijntjespodcast en/of tag mij @goudenlijntjes

🚀 Bekijk video’s met het tekenproces van mijn gasten in de Gouden Lijntjes community

💐 Inspiratie nodig? Volg een van mijn cursussen: Gouden Lijntjes cursusoverzicht

Shownotes

📚 The Four Tendencies – Gretchen Rubin

📚 Steal Like an Artist – Austin Kleon

✨ Krijg binnen 1 klik concrete (en gratis;) teken-inspiratie met mijn inspiratiegenerator

📩 Nooit meer een podcastaflevering missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

*sommige links in de shownotes zijn affiliatelinks, bestellen via deze links kost jou niets extra’s