Yes, gelukt!

Yes het is gelukt!

Jij kunt lekker aan de slag met het tekenen van dit eigenwijze eendje!

Binnen een paar minuten ontvang je een mail met link om het ebook met de gratis mini-tutorial te downloaden.

Mocht je de mail met download nu niet krijgen, check dan even je spam 🙂 Zit ‘ie daar ook niet in? Mail dan even naar info@goudenlijntjes.nl, dan kijken we met je mee.

Volg je me al op Instagram en/of YouTube?

WELK MATERIAAL KUN JE KLAARLEGGEN?

Tip: met de affiliate code “GoudenLijntjes” krijg je 5% korting op het materiaal in deze links!

  • Papier Deze tutorial kan je op elk soort papier tekenen, zelfs dat uit je printer! Tip: probeer het ook eens met gekleurd of bruin kraftpapier: dat geeft een extra leuk effect.
  • HB Potlood & gum Altijd handig om bij de hand te hebben.
  • Fineliner (optioneel) Voor het overtrekken van de lijnen. Hoe kleiner je tekening, hoe dunner de fineliner mag zijn. Bijvoorbeeld maat 0.3 van Winsor & Newton – die overigens ook mooi staat in Sepia bruin in plaats van zwart!
  • Kleurpotloden Mijn lievelings zijn de Faber Castell Polychromos, omdat die veel laagjes aankunnen en niet snel bot worden. Maar pak gerust jouw favoriet!

Pssst… eigenlijk mag je helemaal zelf kiezen met welk materiaal je tekent. De kleuropbouw van deze tutorial werkt voor vrijwel alle soorten materiaal hetzelfde. Het belangrijkste is dat je gewoon begint. Ook als je alleen maar de kleurpotloden van je buurmeisje of de oude stiften uit de keukenla bij de hand hebt. Probeer het maar eens uit!