De Gouden Lijntjes Community: Hier doe ik het voor!

Weet je wat ik laatst ontdekte? Dat ik veel te weinig vertel over de Gouden Lijntjes Community! Het begon me op te vallen dat ik op mijn Instagram feed heel weinig ruimte maakte voor al het leuks dat we met onze online teken community doen, terwijl het daar zó fijn is! Hoewel het even duurde voordat ik in de gaten had waarom ik er zo weinig over deelde, ben ik er nu over uit. In de Gouden Lijntjes community gebeurt er namelijk van alles! In mijn ogen leek dat te rommelig voor op social media. Tekeningen die ik maak tijdens onze live sessies hebben vaak wat extra context nodig en zijn meestal het resultaat van een ter plekke geïmproviseerde oefening. Wie van mijn communityleden herinnert zich nog hoe hard we samen hebben gelachen om de sportende pompoen of de vallende-fallische-ster?? Ik was bang dat als je er niet (live) bij was, onze perikelen in de community je zouden afschrikken. Inmiddels weet ik gelukkig wel beter, dus laat ik je in deze blog wat meer zien van onze tekencommunity.

Gouden Lijntjes Podcast afl 12
Gouden Lijntjes stap voor stap aardbei
Gouden Lijntjes Mixed Media tekensessie

Uit onze bol gaan!

De Gouden Lijntjes Community is de perfecte plek om op tekengebied helemaal uit je bol te gaan. Je kunt er cursussen volgen, met mij mee-tekenen tijdens live tekensessies en al jouw tekeningen delen op onze moodboards. Met z’n allen zorgen we er voor dat we het in de tekencommunity reuze gezellig hebben. Tegelijkertijd heb ik op de achtergrond ook nog het specifieke doel om iedereen in de Gouden Lijntjes Community te helpen letterlijk uit hun bol te gaan. Of beter gezegd, om community leden uit hun hoofd te halen. Jouw creativiteit draait helemaal niet om het plaatje, om de consistentie in je stijl, om wat je er wel of niet mee uitdraagt. Het draait erom hoe veel plezier je hebt in je creatieve ontdekkingen, en hoe trots je mag zijn over dat je toegeeft aan je creatieve kriebel. Je hoeft niet zo hard na te denken of streng voor jezelf te zijn. Plezier staat voorop! Gek is het eigenlijk dat ik dat in onze online tekencommunity uitdraag, maar tegelijkertijd mezelf juist tegenhoud bij het posten over de community. Lekker paradoxaal noem ik dat!

Gouden lijntjes kleurpotlood tekensessie
Gouden Lijntjes Aquarel tekensessie
Gouden Lijntjes Podcast afl Loes Riphagen

Ronddansende, creatieve kriebels

Als ik ERGENS trots op ben dan is het wel op hoe die creatieve kriebels vrijuit mogen ronddansen in onze tekencommunity. Er hangt zo’n fijne sfeer en dat allemaal dankzij de leukste 350 communityleden die ik me maar kan wensen. Iedereen support elkaar en elkaars experimenten. Hoewel de meesten bij het aanmelden nog een beetje weifelend schrijven dat ze “misschien wel even zullen meekijken maar echt niet durven posten hoor”, is vrijwel iedereen na een livesessie of twee wel overstag. En de fantastische groei en BEVRIJDING die dat teweegbrengt… Wouw! En dat is juist wat ik van de daken wil schreeuwen. Dat perfectie helemaal geen doel is van de Gouden Lijntjes community. Dat je tekenplekje er niet piekfijn uit hoeft te zien. Dat je geen daglichtlamp nodig hebt om mooie foto’s te maken van je tekeningen. Dat je favoriete potlood niet hoeft te matchen met je koffiemok. Dat zijn alleen maar dingen die erbij kunnen. Het belangrijkste is dat jouw ronddansende, creatieve kriebels de ruimte krijgen om te doen wat ze willen. En dat we in deze online tekencommunity elkaar allemaal zien en motiveren. Wat een magische plek!

Reviews

Dit is wat onze communityleden zeggen over de Gouden Lijntjes community.

Reviews Gouden Lijntjes Community voorbeeld

[testimonial_view id=”17″]

Maar hoe werkt dat dan, de Gouden Lijntjes community?

Ben jij nieuwsgierig naar wat je precies krijgt als je je aanmeldt voor onze online teken community? Voor €19,- krijg je elke maand:

🌟 2 live online workshops (de perfecte stok achter de deur voor samen tekenen)
🌟 1 tekenchallenge met concrete inspiratie om élke dag te tekenen
🌟 1 stap-voor-stap tekentutorial
🌟 1 inspiratievideo (meestal een demo van hoe ik achter de schermen iets teken of uitprobeer)
🌟 2 backstage podcast-aftertalk video’s (inclusief tekenproces van mij en mijn podcastgast)
🌈 10% korting op al mijn cursussen
🌈 5 tot 10% korting op verschillende webshops met tekenmateriaal
🌸 toegang tot mijn besloten insta-stories

En tot slot maak je ook nog eens IEDERE MAAND kans op de maandelijkse giveaway 🌈

Gouden Lijntjes Aquarel tekensessie

Zin in een digitale borrel met onze online tekencommunity?

De Gouden Lijntjes community bestaat inmiddels een paar jaar en dat betekent dat er een gigantische hoeveelheid inspirerende (live) tekenvideo’s zijn. Tijdens één van de live tekensessies tekenden we samen deze Old Fashioned. Ik hoor telkens weer terug hoe fijn het is als een ander (ik dus :p) het voortouw neemt en laat zien hoe je überhaupt kunt beginnen met het tekenen van iets zoals een cocktail. Oefening geeft vertrouwen en dat is precies wat we tijdens zo’n live tekensessie met z’n allen doen. Oefenen zodat we vertrouwen krijgen. Ben je al lid van de Gouden Lijntjes community? Dan vind je deze gezellige livesessie hier terug. Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en kijk de sessie direct terug! Zie ik jouw tekeningen binnenkort op een van onze inspirerende moodboards terug?