Teken jouw eigenwijze eendje in 12 stappen

Gratis mini tekentutorial

Hee daar, tekenliefhebber! Het is zo heerlijk om met pen en papier aan de slag te gaan. Houdt perfectionisme jou daar wel eens in tegen? Lijkt het soms te moeilijk om te beginnen? Of je hebt eindelijk tijd gemaakt om te tekenen, maar inspiratie ontbreekt! Speciaal voor jou heb ik een makkelijke, in 12 simpele stappen, teken tutorial ontwikkeld: het eigenwijze eendje.

Met de gratis stap-voor-stap tekentutorial teken jij in 12 simpele stappen dit schattige eendje. Want ook jij kan tekenen. Echt! Met deze tutorial wordt het opeens een (eenden-)eitje 😉

De gratis tekentutorial ontvangen? Meld je eenvoudig aan door het formulier hieronder in te vullen en ontvang direct het gratis ebook met de tutorial in jouw mailbox.

 

  • 12 pagina’s inclusief duidelijke stap-voor-stap instructies
  • Handige tips voor het gebruik van allerlei verschillende materialen
  • Je ontvangt ook gratis toegang tot een exclusieve videotutorial van het eendje
  • Het ebook blijft na het downloaden voor altijd tot je beschikking – je kunt dus oefenen zo vaak je wilt!

Teken jouw eigenwijze eendje in 12 stappen

Met de gratis stap-voor-stap tekentutorial teken jij in 12 simpele stappen dit schattige eendje. Want ook jij kan tekenen. Echt! Met deze tutorial wordt het opeens een (eenden-)eitje 😉

De gratis tekentutorial ontvangen? Meld je eenvoudig aan door het formulier hieronder in te vullen en ontvang direct het gratis ebook met de tutorial in jouw mailbox.

Na dit gratis stap-voor-stap ebook ontvang je van mij nog een handjevol leuke tekentips per mail, waaronder een gratis videocursus van het eendje én een exclusief aanbod voor toegang tot mijn online teken community.

WELK MATERIAAL KUN JE KLAARLEGGEN?

Je kan gewoon met de materialen die je al in huis hebt aan de slag met het tekenen van jouw eigenwijze eendje.

Wil je liever aan de slag met materiaal waar ik ook vaak mee werk? Download de tutorial en ik geef je materiaaltips én je ontvangt van mij 5% korting op jouw tekenmateriaal bij een grote webshop.