Volg deze herfst een Nederlandstalige Procreate cursus!

Wist je dat de herfst het drukste seizoen is in de creabea wereld? De herfst is bij uitstek mijn lievelingsseizoen! Niet alleen vanwege alle mooie kleuren op straat, maar ook omdat het net lijkt alsof er véél meer tijd is om te tekenen. Op evenementen zoals KreaDoe leren heel veel creatievelingen kennismaken met nieuwe creatieve hobby’s en dan hebben ze heel het najaar om die nieuwe hobby in de vingers te krijgen! Wil jij deze herfst een Nederlandstalige Procreate cursus volgen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!  

Nederlandstalige Procreate cursus tips

Een Nederlandstalige Procreate cursus, zoals Digitaal tekenen in Procreate, is niet alleen heel leuk om te volgen… Het is ook super handig! Want wie wil nou niet in haar eigen taal een cursus volgen. Hoewel Procreate een Amerikaanse app is en de voertaal voornamelijk Engels is, heb ik er juist voor gekozen om Digitaal tekenen in Procreate helemaal in het Nederlands te maken. Zo wordt het nóg eenvoudiger om snel aan de slag te gaan met deze leuke, veelzijdige app! Tijdens de Nederlandstalige Procreate cursus werken we tijdens elke les naar een prachtige illustratie toe. Je zet je nieuwe vaardigheden dus direct in. Ik adviseer wel altijd om hier-en-daar pauzes in te lassen. Waarom? Spelen en leren in Procreate is verslavend!

Nederlandstalige Procreate cursus

Plekken waar je de Nederlandstalige Procreate cursus kunt volgen

Deze Nederlandstalige Procreate cursus is een digitale cursus. Super handig natuurlijk want je kunt altijd op play en pauze klikken. Ik beloof dat ik in de tussentijd nergens naartoe zal gaan 😉 En weet je wat deze cursus nog leuker maakt? Je kunt ‘m overal mee naartoe nemen! Waar kun je de Nederlandstalige Procreate cursus Digitaal tekenen in Procreate allemaal volgen? Wat dacht je van:

  • Onder een warme deken op de bank
  • Vanuit een boomhut middenin het bos
  • Tijdens het koken van verse pompoensoep
  • In een gezellig koffietentje
  • In de trein of auto (als je passagier bent dan he)

Jouw Procreate app in het Nederlands gebruiken

In een perfecte wereld zou je met een klik op de knop de Procreate app in het Nederlands omtoveren. Helaas leven we niet in een perfecte wereld. De app kan momenteel in het Engels, Spaans en Duits gebruikt worden, maar Nederlands is helaas nooit aan de mogelijkheden toegevoegd. Hoewel ik dat in eerste instantie heel jammer vond, heb ik inmiddels ook de positieve kanten van een Engelstalige app kunnen vinden. Als je bijvoorbeeld op YouTube of Tiktok zoekt naar Procreate tutorials, zul je zien dat de meeste tutorials in het Engels zijn. Als wij de hele Procreate app in het Nederlands zouden gebruiken, zouden we met al die extra uitleg filmpjes op YouTube helemaal de weg kwijtraken. Dan zouden we nog een tab met Google Translate open moeten zetten. Niet heel handig dus… Daarom zul je, terwijl je deze herfst Procreate leert kennen, horen dat ik beide benamingen samen gebruik. Een excerpt van de cursus Digitaal tekenen in Procreate is bijvoorbeeld: “De blendmodes van lagen, ook wel layer modes genoemd, zijn de manieren waarop lagen met elkaar interacteren.” 

De voordelen van een Nederlandstalige Procreate cursus

Iedereen die de Procreate app voor het eerst opent, kijkt hun ogen uit! Er zijn zó veel opties en mogelijkheden om uit te kiezen. Dat maakt nieuwsgierig, maar soms ook zenuwachtig. Want wat nou als je een functie verkeerd gebruikt? Of wat nou als je per ongeluk iets verwijdert? Daarom is het fijn om een Procreate cursus te volgen deze herfst. En als je er toch eentje gaat volgen, waarom zou je dan niet voor een beetje gemak gaan en een Nederlandstalige Procreate cursus volgen? Als je Procreate eenmaal in het Nederlands hebt leren kennen, zul je zien dat je er net zo makkelijk mee kunt tekenen als met pen en papier, maar dan met álle tekenmaterialen en kleuren die jij je maar kunt bedenken binnen handbereik! 

Deze herfst jouw allereerste Procreate illustratie maken?

Dan is het tijd om je in te schrijven voor de Nederlandstalige Procreate cursus Digitaal tekenen in Procreate! Je ontvangt bij de cursus dit najaar ook een digitaal cursusboek die je perfect kunt gebruiken als naslagwerk. Je downloadt het cursusboek als PDF. Die is dus altijd voor jou! Pak een warme mok chocomel erbij, trek je dikke sokken aan en kruip onder de dekens want het is tijd om Procreate helemaal eigen te maken!