Gouden Lijntjes Tekenboek

GOUDEN LIJNTJES TEKENBOEK

Je kan mijn nieuwe boek, het “Gouden Lijntjes Tekenboek: 12 smoesjes om wél te tekenen” nu overal bestellen.

Geen tijd, geen inspiratie, niet het juiste materiaal of bang om fouten te maken… voor ééns en voor altijd tackel ik in dit boek álle smoesjes die bestaan om niét creatief bezig te zijn. Met vrolijke en doortastende motivatie en concrete oefeningen geeft dit tekenboek jou het duwtje in de rug om eindelijk echt aan de slag te gaan. Niets houdt jou nog tegen!

Het is een fijn doe-boek, opgedeeld in de 12 meest voorkomende smoesjes die ik hoor als mensen een reden geven waarom ze niet (genoeg) tekenen. Zoals:

“ik heb geen tijd”

“ik heb geen inspiratie”

“ik weet niet waar ik moet beginnen”

“ik kan gewoon écht niet tekenen…”

Ik heb ze allemaal wel eens gehoord 😉 En gelukkig heb ik ook op alles een antwoord! In het boek geef ik jou een flinke peptalk én concrete oefeningen die je van de betreffende smoes afhelpen. Feel-good-tekenoefeningen coming your way, dus!

Waar vind je het boek?

Je kunt het boek bestellen bij allerlei webshops (hieronder vind je een aantal links). Ik verkoop het boek niet in mijn eigen webshop (want die heb ik niet ;). 

Bol.com
BeCreativeShop.nl
Bruna
Bookspot
Fnac
Hobbyshoponline.nl
Libris
Splendith
de Slegte

Ook ligt het boek gewoon in de reguliere boekwinkels. Zie je het boek daar niet? Vraag er vooral om!

Benieuwd naar hoe het boek er uit ziet? Bekijk dan hieronder een klein voorproefje met enkele pagina’s uit het boek.

De lancering van mijn nieuwe boek vierde ik op KreaDoe: op deze grootste creatieve beurs van het jaar (in de Jaarbeurs Utrecht) was er dagelijks een speciaal boekenfeestje op de stand van Be Creative Shop! Je vindt verschillende beelden van de beurs, waaronder hoe ik met een XXL exemplaar rondloop, terug op mijn Instagram pagina. Het voelde heel bijzonder om mijn boek in enórme stapels op de beurs te zien liggen, maar nóg bijzonderder voelde het om hele rijen van jullie te zien staan met mijn boek in jullie handen!

Deze pin / dit speldje ontwierp ik speciaal ter ere van mijn boeklancering, tof hè? Het is een potlood in de knoop (want soms voelt het zo als het tekenen niet lukt), maar ook een &-teken: omdat ik je met mijn boek help om al jouw “ja, maar…” smoesjes om te toveren in “ja, én!”. Je kan deze pin nu los kopen voor €7,95 bij Be Creative Shop. 

ANTI-SMOEZEN-WEEK

Om mijn boek te vieren ging ik 5 dagen lang elke avond live op Instagram, om verschillende opdrachten uit mijn “Gouden Lijntjes Tekenboek” met jullie te maken. Alles is opgenomen, dus je kunt het gewoon terugkijken!

Om mee te kunnen doen is het niet noodzakelijk om mijn boek al in huis te hebben. Alle opdrachten kun je ook gewoon maken op een leeg vel papier of in je favoriete schetsboek. Maar als je het boek wel al hebt is het natuurlijk éxtra leuk om daar lekker samen in te gaan werken.