Bonusmateriaal

WOOHOO, WELKOM!

Tijd om jouw smoesjes te tackelen! Hier vind je het bonusmateriaal van het Gouden Lijntjes Tekenboek

Een eerste juichmoment is wel op zijn plaats, want jij bent aan de slag gegaan met het Gouden Lijntjes Tekenboek!

En je hebt de link naar deze pagina vol bonusmateriaal gevonden, superleuk dat je hier bent. Nog even op een rijtje wat je hier allemaal kunt vinden:

 • een kijkje in de Gouden Lijntjes Community
 • een lijst met mijn favoriete boeken over mindset
 • een gratis en exclusieve videotutorial van een Fashionable Franse Cavia
 • eindeloze tekeninspiratie met de inspiratiegenerator
 • een extra gratis stap-voor-staptutorial van een Lezende Eekhoorn
 • nog meer omgekeerde kleurplaten
 • downloads van alle quotes uit het boek

Een deel van de bonussen vind je direct op deze pagina, de rest staat voor je klaar in mijn online leeromgeving. Je kan je hiervoor gratis aanmelden om toegang te krijgen!

Smoezenboek You did it

GRATIS SNEAK PEEK IN DE GOUDEN LIJNTJES COMMUNITY

Natuurlijk help ik mensen tekenen via mijn boek, maar dat doe ik ook via online tekencursussen en een heel gezellige online tekencommunity. Die laatste twee staan beide in mijn eigen online omgeving. Alle cursussen kun je hier vinden, als je dat wilt.

Maar ik begin even met dé plek waar je al jouw creativiteit kwijt kunt, waar honderden tekenmaatjes op je zitten te wachten, een archief vol inspiratie en workshops voor je klaar staat én je maandelijks een live workshop kunt volgen: De Gouden Lijntjes Community!

In onderstaande video vertel ik je waarom deze community zo fijn is. En… jij krijgt alvast een sneak peak van wat je daar allemaal op jouw staat te wachten. Als je je aanmeldt voor de gratis toegang tot mijn online omgeving kan je namelijk alvast een beetje rondneuzen in de community. Je vindt daar onder andere een overzicht van het complete archief met meer dan 60 online workshop, meer dan 30 inspiratievideo’s en ook nog eens meer dan 30 stap-voor-staptutorials. Onder deze video vind je ook nog eens een aanbod om de eerste maand met 50% korting te proberen!

Ben je enthousiast na het zien van deze video? Dan heb ik goed nieuws! Met de code Tekenboekbonus krijg je nu 50% korting op de eerste maand lidmaatschap van de Gouden Lijntjes Community. Voor slechts €7,50 kan je een hele maand rondkijken en je tegoed doen aan al het materiaal uit het archief. Ik zie je graag in de community!

* let op: dit is een doorlopend maandelijks abonnement, na de eerste maand betaal je €15 per maand. Opzeggen kan elke maand (uiterlijk 5 werkdagen voor verlengdatum).

GRATIS EXCLUSIEF BONUSMATERIAAL IN DE ONLINE LEEROMGEVING

De volgende bonussen hebben een eigen plekje gekregen in mijn online leeromgeving (die je hierboven al even zag in de video over de Gouden Lijntjes Community). In een speciale gratis “cursus” vind je de volgende bonusitems:

 • een lijst met mijn favoriete boeken over mindset
 • een gratis en exclusieve videotutorial van een Fashionable Franse Cavia
 • een extra gratis stap-voor-staptutorial van een Lezende Eekhoorn
 • nog meer omgekeerde kleurplaten
 • downloads van alle quotes uit het boek

De toegang tot deze omgeving is helemaal gratis en vrijblijvend, het enige wat we nodig hebben is jouw voornaam en emailadres om een gratis account voor je aan te kunnen maken. Daarna ontvang je eenmalig een mail met alle praktische info op een rijtje en kan je daarna via deze link al het bonusmateriaal bekijken en downloaden.

Bekijk GRATIS extra bonusmateriaal bij het Gouden Lijntjes Tekenboek

GRATIS Inspiratiegenerator

Geen zin om telkens zelf inspiratie te zoeken? Ik heb een website gemaakt waar de prompts direct voor je gegenereerd worden! Telkens als je de pagina ververst komt er een nieuw verhaaltje op je scherm. Als een soort grote inspiratie-fruitgokmachine!

Wat dacht je van een ongemakkelijke zwaan in de lerarenkamer? Een verwonderde egel bij de kinderopvang? Een hysterische kat in het pretpark? Pas op – dit werkt zeer verslavend!

Smoezenboek verfpalet
Smoezenboek etui

Blijf elke maand op de hoogte van de leukste en nieuwste updates van Gouden Lijntjes! Inschrijven is gratis en vrijblijvend en afmelden kan op elk moment.

GRATIS DANSJE…

… want elke keer als ik een positieve review binnenkrijg, dan doe ik spontaan een vreugdedansje! Ik vind het ontzettend leuk om te zien en horen hoe jij lekker aan de slag bent met mijn boek. #1 blijmaker is een positieve review, bijvoorbeeld op Google, Bol.com of een website waar je het boek hebt gekocht. Echt, je hebt geen idee hoe veel verschil dat maakt voor een ondernemer zoals ik, en het kost jou slechts een paar seconden. Vertel bijvoorbeeld van welk smoesje jij last hebt, en wat je de leukste opdracht vond uit het boek! Ik dank je alvast ontzettend (en Noedel duikt alvast achter de bank omdat ie bang is dat ie met me mee moet dansen ;).

Ook vind ik het ontzettend leuk als je me tagt op social media met @goudenlijntjes, of #goudenlijntjestekenboek gebruikt als je werk deelt. Dan kan ik lekker meegluren!

En tot slot… Heel veel tekenplezier!

Liefs, Anne