Steeds als ik ergens geïllustreerde dieren zag dacht ik ‘Hoe tof is dat, als je dat gewoon kunt tekenen’. Zo ook bij de illustraties van Anne.
Nooit gedacht dat ik het zou kunnen, durfde de stap maar niet te zetten want geen idee hoe te beginnen, maar uiteindelijk toch de stap gewaagd door deze cursus te gaan volgen en Anne maakt het gewoon waar dat je binnen no time diertjes leert tekenen.

De cursus Diertjes met Karakter is een echte aanrader, niet alleen doordat de cursus super fijn in elkaar zit, maar ook omdat het een booster is voor je zelfvertrouwen. Na de eerste les kon ik al niet stoppen met het schetsen van diertjes en toen er ineens een voor mij perfect konijntje op papier stond, raakte het mij enorm dat het mij ook gewoon gelukt was.

De lessen zijn qua lengte precies goed: duidelijke kort maar krachtige uitleg waardoor je meteen zelf aan de slag kunt. Tempo zit erin (wat ik prima vond), maar het superfijne aan online is dat je Anne op pauze kan zetten en dingen nog eens kan laten herhalen zo vaak als jij maar wilt. De opdrachten dragen zeker bij de aan de ontwikkeling van je vaardigheden.

Anne hoor je wel eens vaker zeggen, iedereen kan tekenen, gewoon een kwestie van doen….en wat heeft ze een gelijk! Haar fijne uitleg, enthousiasme en persoonlijkheid draagt daar zeker aan bij. Heb mijzelf dan ook meteen op de cursus Vogeltjes tekenen getrakteerd.

Thanks Anne dat je jouw skills met de wereld wilt delen!